Bestyrelsen hos DTMB


DTMB


Savner du "kollegaer"? Har du lyst til at være med i et fagligt, seriøst fællesskab for tantramassører og -behandlere?

Kan du sige ja til vores etiske regler:

Etiske regler

Og kan du sige ja til de krav vi stiller til din uddannelse og virksomhed:

* Man skal have et CVR nummer eller være ansat ved et firma med CVR nummer.
* Man skal have sin egen hjemmeside, hvor minimum Foreningens fælles etiske regler tydeligt fremgår.
* Man skal have sit registrerede navn (ift. folkeregistret) og billede på hjemmesiden.
* Foreningens logo skal fremgå af massørens hjemmeside inkl. link til foreningens hjemmeside.
* Man skal være certificeret tantramassør eller -behandlere fra et af følgende uddannelsessteder: C.H.A.I., Livsglædecenteret eller anden dokumenteret uddannelse der modsvarer førnævnte.
* Det er den til enhver tid siddende bestyrelse, som enstemmigt godkender nye medlemmer, og de har ret til at afvise en ansøger, selvom vedkommende i princippet opfylder minimumskravene.
* Man skal selv modtage dokumenteret supervision minimum 4 x årligt.

De samlede vedtægter for Brancheforeningen finder du her:


Send E-mail til DTMB


Bestyrelsen

Formand

Diana Diakova

Med over 10.000 timers behandlings- og undervisningserfaring er Diana Diakova en særdeles erfaren tantra kropsterapeut. Sammen med Martin Heese har hun grundlagt Copenhagen Heart Awakening Institute (C.H.A.I) - et af de ældste og mest velrenommerede tantra institutter i Danmark, som også huser en internationale tantrabehandler uddannelse. Diana er specialiseret i krops- og hjerte-bevidsthed og arbejder med grænser, autentiske relationer og somatisk sexologi. Diana er ophavskvinde til yoni-mapping-behandlingen og har hjulpet tusindvis af kvinder forbinde deres køn med deres hjerte.


Bestyrelsesmedlem

Martin Heese

Martin Heese er sammen med Diana Diakova grundlægger af Copenhagen Heart Awakening Institute (C.H.A.I). I sit arbejde som sexolog fokuserer han på tantra, kærlighed, intime relationer, kropsbevidsthed, kommunikation, personlig udvikling, seksualitet og spiritualitet. Han er certificeret i Sexological Bodywork ved Joseph Kramer, PhD. og har udviklet behandlingen "Sensitivitets- og grænsetræning" og arbejdet videre med dette område, senest hos Betty Martin.

Næstformand

Sanne Mikaela Bazlamit

Sanne Mikaela Bazlamit er en nærværende, dyb autentisk erfaren kvinde med mange års erfaring i at hjælpe mænd, kvinder og par med livets udfordringer. Hun er sexolog, parterapeut, tantramassage behandler, foredrag, workshops og kursus holder.

Ligeledes var hun den første i Danmark, der skabte den 2 årige tantramassagebehandler uddannelse. Hendes ide om at Tantra skal være for alle kan ses i Dvd´en: Tantra for livet - lær at give og modtage tantramassage. Findes også på engelsk streaming.

Kasser

Trine Kruse -Tao-life

Jeg er certificeret Tao &Tantra Behandler og grundlægger af Tao-Life, der forener det bedste fra traditionel, kinesisk medicin (tao) med det bedste fra tantraen.
Som udbyder af workshops, behandlinger og den landsdækkende uddannelse til Tao&Tantra Massør har Trine i flere år arbejdet dybdegående med selvudvikling, kærlighed, intimitet og seksualitet.