Thai madras m trekantspude flere varianter

Thai madras med trekantspude som nakkestøtte.

 3-foldet meditationsmåtte i forskellige farver er specielt lavet til, at meditation bare bliver lidt mere behagelig. Den thailandske pude er behagelig og bidrager til en ergonomisk kropsholdning, mens du mediterer. Vælg en variant:

985,00 kr.

En original thailandsk meditationspude til inde og ude.

Betrækket er 100% bomuld, fyldet er 100% bæredygtig økologisk kapok. Denne håndlavede madras med dobbeltsyede kanter af holdbar og robust kvalitet er behagelig at ligge/sidde på.

Brug trekantspuden som ryglæn på gulvet. Du kan også bruge trekantspuden som armlæn, læne dig med siden mod puden og evt læse en bog. Trekantspuden giver en dejlig støtte, mens du slapper af.

Kapok minder om dun af høj kvalitet - men er allergivenlig og lavet af plantemateriale. Kapokfibre er op til 8x mindre tætte end bomuld og er endda vandtætte og hurtigtørrende.

Kapoks tekstur er blød og glat, men alligevel formbar og spændstig, hvilket er grunden til, at den er perfekt til den støttende, men fluffy følelse af vores madrasser og puder.

Oprindeligt håndlavet i Thailand.

Produkt information: Mål: 44x52x52 cm - Udfoldet: 180cm

Materiale: bomuld, bæredygtig økologisk kapok

Dette produkt er håndlavet og/eller håndfarvet og derfor unikt. Det betyder, at det kan afvige lidt fra produktbilledet.

Der ydes ingen garanti på syningerne. Thai madrasser vedligeholdes med nål & tråd som man gør det i Thailand.